Ett underbart hotell på Tjörn

Ett underbart hotell på Tjörn

Ett litet hotell på Tjörn som heter Pilane Bed and Breakfast kom jag att tänka på så här i mitten av februari när det är tio minusgrader och riktigt polarkyla i hela vårt avlånga land. Det är så här med mig att jag tycker om att åka till västkusten några dagar varje sommar och jag tar då in på ett hotell på Tjörn som heter Pilane Bed and Breakfast.  

Men mig är det så att jag ogärna ändrar på några rutiner. Jag åker helst tillbaka till välkända platser och när det gäller Pilane Bed and Breakfast så är det verkligen en plats som passar mig bra, och dessutom ligger det så fint beläget nära hav och natur. Några dagar på detta hotell i Tjörn får mig att ladda batterierna. En annan fördel med att åka till Pilane Bed and Breakfast är att det inte kostar så mycket att bo där. Jag har inte så där väldigt höga inkomster så att åka utomlands finns inte på kartan. Däremot har jag råd att unna mig en semester under några dagar varje sommar på detta hotell på Tjörn. Just idag när jag tittar ut genom fönstret och ser all snön så riktigt längtar jag till sommaren och tänker tillbaka på allt fint jag har upplevt när jag varit på Pilane Bed and Breakfast men innan man vet ordet av så är det sommar igen. I år har jag semester från midsommar och fyra veckor framåt, och några dygn har jag redan bokat in och det ska bli lika roligt som vanligt att åka dit. Jag rekommenderar alla att åka till Pilane Bed and Breakfast om ni vill checka in på ett hotell på Tjörn. 


Kommentarer är stängda.