Ett inlägg om massage

Ett inlägg om massage

Nu ska jag skriva om det här med massage, varför det är så bra, och vad forskningen har kommit fram till!

Massage är ett utmärkt sätt att slappna av och tagga ner. Det har visat sig att den har enorma fördelar för vårt fysiska, psykologiska och känslomässiga välbefinnande. Forskning har också visat att det kan främja läkning av olika tillstånd, minska smärta i kroppen, lindra stress och ångest, förbättra sömnmönster och livskvalitet, minska depressionssymptom och till och med öka immuniteten.

På det hela taget erbjuder massage ett kraftfullt sätt att ta hand om vårt sinne och vår kropp genom att hjälpa oss att känna oss mer avslappnade och friska. Vare sig vi bokar en tid hos en massageterapeut eller provar självmassage hemma med hjälp av verktyg som tennisbollar eller skumrullar finns det många sätt att njuta av denna underbara utövning! Så varför inte prova? Du kanske du kommer att bli förvånad över hur bra det känns och hur många olika fördelar du upplever. Personligen föredrar jag att vända mig till en professionell massör, man jag vet att det är många nu som investerar i en massagepistol, det är ett verktyg som har blivit alltmer populärt. Jag är säker på att det här lilla verktyget kommer att vara till stor hjälp för att lindra smärta och spänningar men kan aldrig ersätta ett par riktiga händer ju!

Det är allt jag har att säga om massage för tillfället! Jag hoppas att du har njutit av att lära dig lite mer om denna underbara praktik och att du är inspirerad att prova den själv om du inte redan har gjort det. Ha en fantastisk dag!

PS: Det är fredag idag, ska äta tacos i kväll med mina vänner, jag kan inte vänta! 🙂 Vad har du för planer?

Med varma hälsningar,

Lotten A, Bollebygd

Kommentarer är stängda.