Bokföring och redovisning

Bokföring och redovisning

Äntligen har jag ett jobb som passar mig. Har alltid varit intresserad av siffror och ordning och reda, så jag har utbildat mig inom bokföring och redovisning och jobbar idag som revisor. Jag har alltid gillat att jobba med siffror och detta är verkligen en perfekt yrkesinriktning för mig. Jag har möjlighet att arbeta hemifrån när jag vill, och det passar mig perfekt eftersom jag har små barn. Det är inte alltid lätt att få ihop familjelivet med jobbet, men med denna flexibiliteten kan jag verkligen kombinera det på ett bra sätt!

Bokföring och redovisning är inte alltid det mest spännande man kan jobba med, men det är ett mycket viktigt arbete. Jag vet att jag bidrar till att företagen jag jobbar för fungerar på ett bra sätt och det känns bra. Jag har alltid varit en person som gillar ordning och reda, och detta jobb passar mig perfekt! Det är inte alltid lätt, men det är definitivt en utmaning jag trivs med. Jag hjälper många med alltifrån momsdeklaration till årsredovisning och även en del löneadministration. Det är ett väldigt varierat jobb och det gillar jag. Jag får aldrig tråkigt!

Det finns nackdelar med allt, och det är klart att det ibland kan vara lite stressigt att jobba inom denna bransch. Men det finns också många positiva saker med detta yrke, och det är verkligen en perfekt inriktning för mig. Jag har funnits inom bokföring och redovisning i snart ett par år nu och jag kommer nog aldrig att byta jobb. Kanske är det här ett jobb som skulle passa dig? I så fall, kika gärna på min Facebook för tips och råd inom detta yrke! Men vi är alla olika, det som är rätt jobb för den ena är det inte för den andre. Tack i alla fall för att du läste!!!!!

Kommentarer är stängda.